Actualitate, Politică

Dan Nicolae Grindeanu emoţionat la auzul veştii că fiul său va fi desemnat pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului!

Fostul inspector şcolar general în Caraş-Severin, în prezent consilier judeţean, Nicolae Grindeanu a declarat, pentru ziarul Argument:„Este normal să mă încerce și astfel de sentimente. Este băiatul meu, un băiat vertical, care are capacitatea de a face ce este mai bine pentru noi. Are forță și putere de muncă. Sorin a trecut prin toate etapele consacrării politice și sunt convins că privește cu cea mai mare responsabilitate și răspundere această funcție atât de importantă în stat. Este un băiat modest, ce își vede în permanență de ceea ce are de îndeplinit, este foarte disciplinat și riguros, dacă a primit o sarcină nu se lasă până nu o duce la bun sfârșit. Poate că sunt subiectiv, pentru că sunt tatăl lui. Dar vreau să cred că va fi o mândrie pentru Timiș, acolo unde a activat profesional și politic, dar și pentru Caraș-Severin și Caransebeș, orașul în care a copilărit și a învățat“, imediat dupa aflarea vestii ca Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind desemnarea fiului sau, Sorin Grindeanu, în calitate de candidat la funcția de prim-ministru al Guvernului.

Votul de investitură al Cabinetului Sorin Grindeanu va avea loc în data de 4 ianuarie şi ţinând cont că acesta este susţinut de majoritatea PSD+ALDE va trece peste această etapă fără prea mari emoţii. „Domnul preşedinte este de principiu de acord ca noul guvern să depună jurământul în data de 4 ianuarie”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, aşa că foarte probabil până la sfârşitul zilei de miercuri vom avea un premier născut şi crescut în Caraş-Severin!

 

One Comment

  1. Calin Rodica

    Felicitari,domnule profesor,in primul rand dumneavoastra si fiului,Sorin,mult succes! La multi ani!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*