Actualitate, Sport

Programul româncelor de la Shenzhen!

Monica Niculescu deschide ziua de concurs împotriva chinezoaicei Qiang Wang. Meciul va începe marți la ora 05:00, ora României.
Simona Halep împreună cu Monica Niculescu vor intra în teren pentru jocul de dublu unde vor înfrunta cuplul format din rusoaicele Natela Dzalamidze şi Veronika Kudermetova. Meciul va începe marți în jurul orei 07:30, ora României.

Sorana Cîrstea va avea un meci dificil, aceasta înfruntând principala favorită a turneului, poloneza Agnieszka Radwanska. Meciul va începe marți după ora 08:00, ora României.

Simona Halep a reuşit o victorie în faţa fostului lider WTA, Jelenei Jankovic. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3, şi continuă cursa spre primul trofeu din 2017, aceasta beneficiind de un discurs excelent din partea antrenorului Darren Cahill. Simona o va înfrunta în turul doi de la Shenzhen pe Katerina Siniakova, duelul Halep – Siniakova va avea loc cel mai probabil miercuri dimineaţa.

Turneele feminine de tenis de la Shenzhen și de la Brisbane, la care participă și jucătoarele din România, vor fi transmise în direct și în România. DigiSport este postul care va televiza în țara noastră aceste turnee, post care a promis, prin reprezentanții săi, că va urmări în special evoluțiile jucătoarelor noastre.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*