Politică

Scurtă călătorie în istoria familiei cărășene a lui Sorin Grindeanu

La îndemnul minunatei profesoare-Simona Miclau-director la Liceul I.C.Buracu din Prigor încerc să spun cateva cuvinte despre originea almăjană a domnului profesor SORIN GRINDEANU –  Premier al României. Azi-când fiinţe demono-umane se opun din răsputeri performanţei poporului şi Tării Românşti a apărut Domnul Sorin Grindeanu cu misiunea de a lupta pentru menținerea unităţii, a libertății şi păstrării identității poporului român aşa cum făcea odinioară almăjanul Eftimie Murgu. Se trage, dupa mamă, dintr-o familie de oameni harnici şi iubitori de limbă, neam şi credință, din localitatea Borlovenii Vechi, așezată pe râul Nera la ieșirea din munţii Semenic. Bunicul-Mihai Imbrescu-numit în sat Milă Zamela a făcut parte din grupul de partizani din munţii Almăjului în perioadă l949-1951,alături de Vasile Valuşescu şi Gheorghe Ionescu. A fost prins şi închis pentru aceasta. După eliberare a fost declarat chiabur suportând toate represaliile regimului bolsevic. Mihai Imbrescu avea ca verişor primar pe profesorul doctor Dumitru Imbrescu de la Universitatea din Bucuresti, un discipol al lui Dimitrie Gusti şi important cărturar. Bunica era verișoară cu cunoscutul avocat Ilie Ienea de la Timișoara, cel care a scris romanul Ard luminile în Vitol şi alte cărti. Acestea sunt rădăcinile almăjene ale tânărului Premier. Aceste mari personalităti, alături de alţi corifei ai neamului şi-au sacrificat averile şi chiar şi vieţiile pentru a face România Mare, pe când unii politicieni de azi au vândut Romania Mare ca să facă averi. Acestea sunt condiţiile în care domnul Sorin Grindeanu primeşte misiunea de a face din Romania o ţară de care să se bucure toţi romanii. Românii almăjeni, cărăşeni, bănățeni şi de pretutindeni au nădejdea în noile autorități şi le urează sănătate şi împliniri în dificila muncă pe care şi-o asumă. Prof. Pavel Panduru

2 Comments

  1. Viitorului premier i-a pleznit vezica pentru că Dragnea nu i-a dat voie să se ducă să se pișe

    Nici măcar nu a fost instalat noul guvern că deja au apărut primele probleme. Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost dus de urgență la spital după ce i-a explodat vezica. Acesta a vrut să meargă să se pișe de câteva ori de la începutul anului dar Liviu Dragnea nu i-a dat voie.

    grindeanu_vezica_explodata2.jpg „I-am spus excelenței sale, domnului Dragnea, că mă cam taie și aș vrea să mă duc la budă. Stăpânul mi-a răspuns că un adevărat membru PSD nu pișă niciodată, elimină toată apa prin transpirație. Am strâns din dinți cât am putut, mai ales că eminenței sale îi pute gura și cam lăcrimam”, a declarat premierul Sorin Grindeanu de pe patul de spital.

    Liviu Dragnea s-a prezentat imediat la spital și a cerut medicilor să efectueze el operația de recoasere a vezicii, întrucât în decembrie poporul s-a pronunțat și a decis cine să conducă țara și să ia decizii în următorii 4 ani. „Am terminat cu tirania tehnocraților, e nevoie de responsabilitate politică. Sunt legi care nu-mi permit să operez pe viu oameni fără studii și câțiva ani de practică, acele legi sunt nedrepte și vă asigur că vor fi schimbate”, a anunțat președintele PSD

  2. Dupa mama, se vede ca provine ditr-o familie romaneasca, onorabila. De la cine a mostenit bolsevismul si servilismul ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*