Actualitate

SCANDALOS: Şoareci morţi în saloanele Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa!!!

În 31.12.2016 reşiţeanul Ungureanu Gabriel s-a prezentat la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, însoţind o cunoştinţă care necesita atenţie medicală. Salonul în care a primit îngrijiri medicale prietenul domnului Ungureanu, pe lângă faptul că necesită urgent renovat, avea paturi cu cearceafuri murdare, bandaje folosite pe jos, iar într-un colţ se afla un şoarece mumificat, semn că era de ceva vreme acolo. Toate acestea au fost filmate şi postate pe Facebook în speranţa că cineva se va sesiza!

În mod paradoxal dezinfecţia şi curăţenia s-a realizat chiar în ziua respectivă, aşa cum poate fi văzut în tabelul fotografiat de pacientul revoltat de condiţiile nedemne de un salon medical unde oamenii vin să-şi trateze problemele medicale, nu să şi le agraveze!

Condiţiile oferite de Spitalului Judeţean sunt rezultatul a mai mult de un deceniu de management defectuos şi subfinatare. Chiar dacă unitatea medicală a fost o pepinieră politică pentru diferite partide, nici un reprezentant al acestuia, ajuns pe funcţii de decizie, nu a încercat să remedieze problemele cu care se confruntă unitatea medicală.

Până la acest moment nu am primit un punct de vedere din partea conducerii spitalului.

One Comment

  1. Mai pleci cu 3 bolii de acolo😅😖😢…De vina e conducerea și cine sa ocupat de angajarea femeilor de serviciu…mai ales ca nimeni nu le controlează dacă fac sau nu….plus ca românașii noștri nu știu a păstrat curățenie indiferent de instituție….Sa vadă și primarul Taitelu😅😅😅poate face el ceva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*