Actualitate, Economie, Politică

Grindeanu: Taxele care nu pot fi platite online vor fi eliminate!

Premierul, Sorin Grindeanu, a anunţat că Guvernul pe care îl va conduce va obliga autorităţile statului să accepte plata online a taxelor şi impozitelor, iar acele dări care nu vor putea fi plătite online până la 1 ianuarie 2018 vor fi desfiinţate.

Într-o ţară normală cetăţenii nu stau la cozi interminabile pentru a plăti nenumărate taxe şi dări la stat. Nu! Aşa ceva nu se întâmplă într-o ţară normală! Să forţăm autorităţile de stat să implementeze plata online a taxelor, astfel încât până la 1 ianuarie 2018 toate taxele care nu pot fi plătite online să fie automat desfiinţate„, a declarat Grindeanu. Acesta a lăudat de asemenea Parlamentul pentru adoptarea rapidă a Legii PSD privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

Premierul a criticat faptul că politica românească a promovat în ultimii 10 ani polarizarea şi conflictul, fapt ce a dus la situaţia în care instituţiile fundamentale ale României au fost afectate. „Să ieşim din această logică a conflictului, să cultivăm dialogul între instituţii şi între partide, între putere şi opoziţie, între stânga şi dreapta. (…) Îmi doresc să am o relaţie normală şi civilizată cu preşedintele României, cu toate instituţiile statului, dar şi cu partidele de opoziţie, aşadar, stimaţi colegi din PNL, PMP sau USR, vă spun că sunt un om care preţuieşte dialogul„, a mai declarat Sorin Grindeanu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*