Actualitate

Avem primar, să ne trăiască! Vede perfect paiul din ochiul altuia, dar nu vede bârna din ochiul lui!!!

Primarul Popa declara, în urmă cu o zi, că arterele principale din oraş sunt curate, negre, fără zăpadă, blamând prestaţia Corinei Pascotă, directorul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat a Județului Caraș-Severin în legătură cu deszăpezirea drumului Reșița- Văliug. Acesta a venit în ajutorul consilierul judeţean PNL, Cristian Gâfu, care a solicitat, pe bună dreptate, lămuriri în legătură cu starea tronsonului respectiv. Dacă rămâneau doar reproşurile domnului Gâfu, lucrurile erau normale, aceasta fiind una din obligaţiile opoziţiei, dar intervenţia primarului, în condiţiile în care drumurile din Reşiţa sunt acoperite de zăpadă, dă o notă ridicolă întregii situații!

Ironic este faptul că în ultimele 5 zile, pline de zile cu ninsori, doar ieri s-a putut observa asfaltul, până acum acesta fiind acoperit de zăpadă. Pe lângă acest lucru, ar mai fi de adăugat că deși bugetul pentru deszăpezire pentru anul acesta a fost mărit cu 30%, în mijlocul iernii stocul de soluţie de clorură de calciu este aproape epuizat, iar primăria se pregăteşte de noi achiziţii. Bun gospodar, ce să mai zicem! Există străzi în Reşiţa unde maşinile de deszăpezire nu au trecut de ani buni, iar azi chiar arterele principale au fost adevărate pârtii de schi!

Am decis să prezentăm mai multe poze cu arterele principale din oraş, fără artere secundare; drumul spre Secu sau alte zone cu puţini votanţi, poze realizate azi la ora 12:30!!!

2 Comments

  1. Alexandru Brezsa

    Normal în aceste momente grele de iarnă când orașul trebuie sa fie deszăpezit normal din taxele plătite de noi primarul are alte griji,să mărească impozitele la prostime și să scadă la pers. Juridice și firme. Care e interesul? Cumva vor fi mai multe locuri de munca? Nu cred. Și atunci când va fi bine pentru noi reșițenii domnule Primar? Au trecut 6 luni și nimic bun.

  2. Domnule primar,dumneata stii unde e strada G.Cosbuc?Stii ca si aici sint cetateni ai Resitei care platesc impozite?Stii ca aceasta strade e putin in panta si avem si noi masini?
    Stii ca de cind a venit zapada nu a trecut nici un utilaj pe acolo ?
    Daca erau alegeri acum sint sigur ca stiai de aceasta strada.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*