Actualitate, Fun&Monden

CINEMA DACIA: The LEGO Batman Movie

Întotdeauna fii tu însuți… Mai puțin dacă poți să fii Batman. În curând urmează să apară la cinema The LEGO Batman Movie (rating 8,1 pe IMDB),  o combinație înre unul dintre cei mai întunecați supereroi din Universul DC și bine cunoscuta companie LEGO.

Sunt mari schimbări în Gotham, iar dacă vrea să salveze orașul de Joker, Batman va trebui să renunțe la chestia cu justițiarul singuratic și să încerce să lucreze cu alții. Bruce Wayne nu trebuie să se ocupe numai de criminalii din Gotham City, ci și de responsabilitatea de a crește băiatul pe care l-a adoptat (ce devine Robin).  În The LEGO Batman Movie îl vedem pe cruciatul nostru preferat preocupat de faptul că nu are o familie. Este destul de supărat din cauza asta, dar nu vrea s-o recunoască, cu toate că toată lumea încearcă constant să-i explice că:  ,,Hei, sunt prietenul tău, e OK.”, el este ceva de genul: ,,Nu. Sunt Batman. Lucrez singur. Lasă-mă în pace. Voi cânta rap și face karate. Sunt grozav. ”.

Animația în film arată fantastic, iar filmul are un sens al umorului grozav,  la fel primul The LEGO Movie. Aici ar putea fi un minus, deoarece ficare secundă din film pare a fi o glumă, iar uneori umorul este așa de rapid și așa de furios încăt este greu să ții pasul. Este greu să te concentrezi la una, deoarece încă răzi de la ultima făcută, și apoi urmează încă una. Filmul înțelege cum să se folosească de istoria lui Batman, sunt foarte multe glume legate de celelalte filme cu Batman. Joker-ul din acest film vrea doar ca Batman să recunoască că iubește să se lupte cu el, că întradevăr îl urăște pe Joker. The LEGO Batman Movie face parte din filmele ce chiar își merită banii de bilet.

Filmul va rula dublat sâmbătă şi duminică de la orele 12 şi 14.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*