Actualitate

Copilul este bolnav? Sună pentru a primi asistenţă GRATUITĂ NON STOP de la un MEDIC

Serviciul dedicat părinților ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor se numeşte PEDITEL şi pentru a-l apela formaţi numărul 0364-917. Acest număr nu este unul cu suprataxă, apelarea lui se face la costurile standard agreat de fiecare furnizor de servicii telecom cu abonatul său.
Numărul de urgență prin telefon 0364-917 funcționează non-stop, fiind deservit de medici pediatri sau medici cu specializarea urgență. Aceştia efectuează un triaj telefonic al urgenţelor pediatrice, asigurând sfaturi în situaţiile ce pot fi rezolvate la domiciliu, în cazul copiilor fără manifestări sugestive de boală severă. De altfel, chiar mesajul de întâmpinare informează părinţii că serviciul este dedicat situaţiilor în care viaţa copiilor nu este în pericol, numărul cazurilor în care medicul de la callcenter a fost nevoit să solicite intervenţia serviciului de ambulanţă fiind foarte scăzut pe tot parcursul anului 2016.
Callcenterul ALOPEDI0364 917 este serviciul de sfat medical telefonic de urgenţă asigurat de către specialişti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, dar serviciile acestora se adresează pentru toată ţara, inclusiv pentru locuitorii judeţului Caraş-Severin. Aproape jumătate din cele 9.321 de apeluri preluate pe parcursul anlui 2016 au fost din localităţi în afara judeţului Cluj.

O discuție telefonică nu înlocuiește vizita la medic, sunt însă atâtea situații în care acest fel de intervenție ajută enorm și mă bucur că avem în România, la nivel național, un astfel de serviciu telefonic, prezent în majoritatea țărilor civilizate. Vă doresc să nu fie nevoie să-l apelați niciodată, însă numărul 0364-917 n-ar trebui să lipsească din agenda telefonică a niciunui părinte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*