Actualitate, Politică

PNŢCD Reşiţa: PRIMARE CE ASFALTARE ESTE ASTA?

Rândurile nemulţumiţilor de administraţia Popa se îngroaşă. Liderii PNŢCD Reşiţa îşi exprimă public nemulţumirile legate de modul în care se cheltuie banii publici de către primar. După ce în iarnă tot aceştia au reclamat neregulile legate de modul în care se realizează deszăpezirea( DESZĂPEZIRE LA REŞIŢA CU LAMA SUS!), acum reclamă modul în care se realizea astuparea gropilor.

,,PRIMARE CE ASFALTARE ESTE ASTA?
ÎŢI SPUNEM NOI, DE DOI BANI! DAR SE DECONTEAZĂ MULT!

Ai promis în campanie că faci minuni la Reşiţa, ai echipă, ai specialişti… Unde sunt? Unde s-au ascuns? De investitori, nu mai am cuvinte…
După ce primarul Resitei M. Stepanescu a fost condamnat pentru fapte de corupţie, am crezut că următorii aleşi ai Resitei, se vor pune pe treabă şi vor face din Reşiţa minuni. M-am înşelat amarnic, observ azi cum se risipesc banii reşiţenilor pe lucrări de doi bani, mai mult, nici nu s-au apucat bine şi se laudă prin ziare că în Reşiţa vom avea străzi “Oraşul cu gropi ca-n palmă!”.

 
Domnilor nu mai putem continua aşa, nu pregătiţi turnarea asfaltului deloc, nu frezaţi/nu decapaţi, nu amorsaţi, nu turnaţi asfaltul la temperatura optimă, nici măcar nu verificaţi temperatura în timpul turnării, cum vreţi să ţină o reparaţie 3 – 4 ani? S-a turnat asfalt în noiembrie 2016 pe al. Gugu (zona magazin Termoconstruct) şi azi sunt deja gropi după doar câteva luni, asta în condiţiile în care acolo a fost turnat covor asfaltic pe toată lăţimea străzii.

 

De ce alţii pot şi voi nu? Nu vreţi? Nu puteţi? Sau nu ştiţi? În foto se vede clar, gropile astupate cu lopata una lângă alta, la 10 – 20 cm distanţă, de ce nu frezaţi o fâşie să uniţi acele gropi şi să ţină reparaţia câţiva ani? Calitatea asfaltului lasă de dorit, dacă dau cu pantoful mai tare se împrăştie…

 

Dacă nu aveţi specialişti, cereţi la ţărănişti (PNŢCD), nu este o ruşine să ceri dacă nu ai. Vă repet şi o să o fac până înţelegeţi, cine nu iubeşte acest oraş, nu vrea, nu poate, sau nu ştie, mai bine pleacă acasă în soba mare la televizor, acolo nu-ţi trebuie prea multe. Primiţi expresia sentimentelor mele de respect, dar nu vă mai bateţi joc de noi, au făcut-o destul alţii!”, au reprosat acestia primarului Ioan Popa.

,,La Reşiţa/Moniom ne lăudăm şi cu două lopeţi de zgură aruncate pe drum, necompacta, fără bombeu apa nu ajunge în rigole, la prima ploaie drumul o să fie iar plin de gropi şi denivelări. Trist este că noi ne lăudăm cu nimicuri şi alţii fac minuni…”, aceştia făcând referire la comuna Ciugud, aflată la câţiva kilometri de Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*