Actualitate, Uncategorized

Vocea Reșiței vă dorește Sărbători fericite și vă spune tuturor: H r i s t o s a î n v i a t! !

Avem o veste bună: H r i s t o s  a  î n v i a t !

De două milenii , evenimentul central al manifestării credinței noastre îl reprezintă biruinţa binelui şi a vieţii asupra răului şi a morții, prin Sfintele Pătimiri, Jertfa de pe Cruce  şi Învierea din morţi a Domnului nostru Iisus Hristos. Da, din acel moment, odată cu acel miracol, noi, cei care am decis să credem în Hristos, numindu-ne creștini, avem speranță, știim că acest dușman al omenirii, moartea, a fost biruit. Și odată cu moartea a fost biruit păcatul iar prin credință în acestă lucrare a Mântuitorului nu mai suntem fricoși în fața acestui dușman teribil, moartea. Pentru creștini, moartea este doar drumul către casă, către casa veșnică, alături de Dumnezeu.

„Dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este credința voastră”, ne spune apostolul Pavel (I Corinteni 15, 17).

Păcătoși prin născare ,asumăm , sperăm, mai devreme sau mai târziu ….fundamentul credinței noastre….această credință eliberatoare.

.”Domnul Iisus Hristos, S-a-ntrupat pentru noi și a noastră mântuire, a suferit, a fost dat la moarte și a treia zi a înviat din morți”, El, Dumnezeu a luat chip de om, a devenit ca și noi, s-a jertfit pentru noi, necondiționat, pentru că ne-a iubit, pentru că ne iubește, dar El, nu era doar un om, a fost Dumnezeu întrupat, Fiul lui Dumnezeu!

Nu întâmplîtor spunem, umili și mândrii …. azi și până la Înălțare..DA!…CRED …din toată ființa mea!.că…

HRISTOS A-NVIAT!…

Retoric…vine confirmarea !…DA!…Omule…frate întru credință!..confirm și eu credința mea!

 E ADEVĂRT C-A-NVIAT!.

BUCURAȚI-VĂ! Și Prăznuiți

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*