Actualitate, Politică

Fetele de la Banat Girls au cerut o mână de ajutor, dar au primit doar un deget!!!

Antrenorul emerit spune nu performanței din postura de viceprimar!!!

Ieri s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local Reșița un proiect inițiat de liderul grupului PSD, Mirel Sabo. Este vorba despre un parteneriat între un club de fotbal feminin, Banat Girls Reșița și municipalitate, prin direcțiile subordonate. Mai exact, consilierul local dorea să se pună la dispoziția echipei de fotbal feminin terenul sintetic din Valea Domanului și o ambulanță.

Dacă în privința terenului s-a ajuns la un consens, în privința ambulanței însă cele două grupuri politice nu au mai găsit un punct comun. Viceprimarul Dacica nu a fost de acord cu punerea la dispoziția clubului a unei ambulanțe în mod gratuit. Suma de aproximativ 1100 de euro pe an i s-a părut foarte mare. Bugetul Reșiței nu poate suporta o astfel de sumă, chiar dacă este vorba despre un club de fotbal feminin care a reușit câteva performanțe cu care ar trebui să ne mândrim:

– clasarea pe locul II național la competiția „Unificat în 7”, competiție care implică și sportive cu dizabilități;

– calificarea la semifinala națională a turneului final „Fotbal și femininate”; – calificarea în faza optimilor din Cupa României;

– selecționarea a trei sportive în lotul național de junioare.

Antrenorul emerit nu este impresionat însă. Acesta însă nu a avut probleme în a susţine un proiect care prevedea plata a 30.000 de euro pentru un clip de promovare a oraşului, clip care a costat de trei ori mai mult decât cel al staţiunii Mamaia, achizitia depoului de tramvaie cu 100.000 de euro peste valoarea de evaluare, dar şi multe alte astfel de proiecte!!!

L-am contactat telefonic pe inițiatorul proiectului, Mirel Sabo, iar acesta ne-a declarat că nu înțelege votul liberalilor din moment ce primarul Popa a dorit să fie coinițiator la acest proiect. În concluzie, dragi iubitori de sport, dacă aveți proiecte care implică susţinere din partea municipalităţii, nu vă bazați pe viceprimarul Dacica. Veți ajunge să găsiți mai multă înțelegere la Primăria Gătaia decât la cea din Reșița. Banat Girls Reșița acolo joacă de ceva vreme. Și au terenul și ambulanța primite gratis!

One Comment

  1. Nu mai aruncati cu vorbe „mici” înspre omul acesta, D-nul Adrian Dacica a adus argumente fondate si se incearca realizarea a cat mai multor proiecte sportive si nu numai!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*