Actualitate, Fun&Monden

5 iunie 2016. Accident politic sau mincinosul perfect?

A trecut un an de când cel mai îndrăgit DJ al municipiului nostru a devenit primar.Deşi avem aproximativ 71.000 de specialişti în politică la nivelul oraşului, încă nu se ştie exact cum binecunoscutul DJ a devenit primar.

Unii spun că a minţit en-gros, indiferent de subiect. A promis mall, aquaparc, tramvai, salarii mărite la funcţionarii primăriei (a aflat târziu că e treaba Guvernului să facă asta), a promis că va aduce mulţi investitori. Oricine i s-a plâns de vreo situaţie mai personală în oraş, i-a spus că o rezolvă. Orice nemulţumire a avut vreun cetăţean întâlnit în campanie, i-a spus că e ca şi rezolvată.

Alţii spun că a ajuns primar deoarece este tânăr, deştept şi frumos. Există opinii care spun că a ajuns primar din greşeală, obţinând 5.000 de voturi de la persoane care au crezut că este candidatul PP-DD.

Ce a făcut totuşi într-un an de zile? CIRC NON-STOP.

A jignit funcţionarii zilnic, aşa cum făcea şi cu proprii angajaţi din firma pe care a condus-o, a ajuns vedetă naţională după ce un om de afaceri l-a acuzat că l-a bătut în sediul primăriei, a făcut ceva angajări, a plătit datorii, şi-a pus (forţat de împrejurări) viceprimar un coleg care nu ştie nici cele mai elementare lucruri despre administraţie, a reparat câte ceva prin oraş, a tăiat toate investiţiile. A deschis Reşiţa pentru a facilita sosirea investitorilor. Ar mai fi o mulţime de lucruri pe care le-a realizat, dar nu ne ajunge spaţiul să le enumerăm.

Ce va face în ultimii trei ani de mandat? Minim un mall. Un aquaparc. Va repune tramvaiul în circulaţie (posibil cel adus de Mircea Popa la începutul anilor 2000). Va mări salariile funcţionarilor din primărie. Va deschide Reşiţa, aducând investitori care vor crea mii de locuri de muncă, iar numărul locuitorilor oraşului va creşte vertiginos datorită migrării populaţiei din judeţele vecine: Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Timiş. Şi va rezolva orice problemă sau nemulţumire a oricărui cetăţean din oraşul nostru. Era să uităm: va ţine şi audienţe cu cetăţenii, doar îl obligă legea.

Avem şi o ultimă ştire legată de persoana primarului: a comandat un sondaj de opinie din care reiese că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri în Reşiţa pentru primărie … DJ-ul nostru ar câştiga cu 69% din voturi!!! Sondajul a fost făcut pe un eşantion de 22 de persoane aflate la sediul Pnl. Marja de eroare este de cel mult 3%.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*