Actualitate, Politică

Popistaș are planuri mari pentru Lăpușnic și Moceriș

După demisia primarului Lala Ion, în comuna Lăpușnicul Mare, vom avea pe 11 iunie 2017 alegeri pentru funcția de edil.

Principalii candidați sunt Popistaș Nicolae din partea PSD și Mihaela Drăgilă din partea PNL. Există și un al treilea candidat și anume Derleanu Andrei din partea PMP.

Candidatul PSD la Primăria Lăpușnicul Mare și Moceriș, Popistaș Nicolae a declarat pentru VoceaReșiței: ‘’Alegerile din 11 iunie vom determina calea pe care o vom lua pentru următorii 3 ani în ceea ce privește comuna noastră: Lăpușnicul Mare/ Moceriș. Sper că voi câștiga și cu ajutorul vostru, noi, împreună, ca o echipă, pentru că o să fim o echipă, vom da direcția corectă de dezvoltarea comunei.

Sigur, putem să discutăm despre partide, despre ideologi, doctrine, despre cum trebuie să decurgă buna colaborare și va decurge, cu Consiliul Județean, cu Guvernul României, pe sprijinul cărora mă bazez, dar cumva, anumite lucruri legate modul cum este înțăleasă politica la nivel local se vor schimba din acest moment, se vor schimba chiar aici şi chiar acum.  Această dată, 11 iunie, este momentul vostru, vă aparţine și va rămâne în istoria comunei noastre drept ziua în care oamenii obişnuiţi ca și mine au o șansă. Șansa de a demonstra că se poate! Din acestă zi, anumite probleme, din varii motive date uitării, nu vor mai fi ignorate. Fiecare om are fel și fel de probleme, solicitări, doleanțe.

Fiecare om, fie că vorbim de oameni săraci sau mai înstăriți financiar, oameni cu școli sau fără prea multe clase, ortodoxi, baptiști, social-democrați, liberali, apolitici, vor avea în mine un partener și vor găsi mereu ușa primăriei deschisă pentru a discuta, pentru a sta împreună la masă și a găsi soluții.

Nevoile voastre vor fi ascultate și cât depinde de mine ca și om, muritor ce sunt, vremelnic în funcții și în viață, le voi rezolva, mă voi strădui să le rezolv, mă voi chinui să identific cauzele acestor probleme și să găsesc rezolvări. Iar dacă până în acest moment, anumite lucruri nu au mers cum trebuie în comuna noastră, ei bine, după 11 iunie, Lăpușnicul Mare/Mocerișul trebuie să renască, trebuie să câștige din nou, să câștige ca niciodată până acum, trebuie neaparat să prospere și o să o facă. Așa că ne vom strădui, vom munci, ne vom folosi iscusința, energia, inteligența, vom reface tot ce este în paragină, vom construi, vom face ce nu au făcut alții, astfel încât să fim mândri cu satele noastre, cu ce lăsăm în urmă fiecare, să fim mândri cu noi. Astfel este timpul să trecem la progres, la fapte și prosperitate.

A sosit vremea să lăsăm ura, invidia deoparte, să ne așezăm la masă cu toții să stăm de vorba ca împreună să punem umărul la reconstruirea comunei. Când spun asta o fac cu responsabilitate și cu speranța că cetățenii s-au săturat de scandaluri care nu fac altceva decât să ne ducă în timp ca oameni.
Eu împreună cu echipa PSD, ne-am propus ca în următorii 3 ani Lăpușnicul să redevină un reper pentru Valea Almăjului. Așadar ca obiectiv avem:

-asfaltarea tuturor străzilor până la ultima casă, inclusiv până la ușa cimitirului
-amenajarea unui spațiu la Moceriș pentru medicul de familie
-construirea unui teren de fotbal
-amenajarea unui parc pentru copii
-proiect pentru canalizare
-proiecte care să atragă locuri de muncă și multe altele obiective.”

One Comment

  1. Acest om minunat va face cu siguranta lucruri bune pentru comuna noastra! Este un om cu bun simt si merita (defapt noi meritam) o sansa pentru ca sunt sigur ca se va tine de promisiuni!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*