Actualitate, Fun&Monden

Primarul Popa umilit de liderul grupului consilierilor locali PNL, Hadrian Popescu!

Joi, 24 august 2017, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Reșița. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi avea ca scop externalizarea serviciilor din cimitirele reșițene către o societate în care Consiliul Local este acționar majoritar. Această societate a fost înființată în anul 2010, dar nu avea activitate.

Primarul Popa s-a gândit să o folosească pentru a nu mai crea alta. Era nevoie astfel de revocarea administratorului actual, de formarea unei noi comisii de cenzori și la final de desemnarea unui nou administrator. S-a trecut la vot secret, iar vechiul administrator a fost revocat. Tot prin vot secret a fost aleasă și noua comisie de cenzori.

Acum urma să se facă propuneri pentru a fi numit un nou administrator care să conducă societatea în cauză. Primul care a luat cuvântul a fost liderul grupului PSD, Mirel Sabo. Acesta a spus „noi nu facem propuneri”. A urmat liderul grupului PNL, Hadrian Popescu, care a spus „nici noi”. Puteți doar să vă închipuiți reacția șefului său, primarul Nelu Popa! Stupoare! Deși avea un om pregătit, în persoana lui Sava Giuricici, colegul primarului nu a vrut să-l propună.

A intervenit consilierul PMP, Viorel Mutu. A făcut acesta o propunere și anume: Emil Popov. Urma să se tipărească buletinele pentru votul secret, așa că s-a luat o pauză. Pauză în care primarul Popa și-a muștruluit zdravăn colegii care nu i-au făcut pe plac. La finalul pauzei, surpriză! Sub pretextul că nu au fost tipărite buletinele de vot (la ordinul primarului, cu siguranță), o doamnă consilier PNL l-a nominalizat în cele din urmă pe preferatul primarului, Sava Giuricici. Din nou pauză pentru tipărirea în sfârșit a buletinelor de vot.

În sală erau prezenți 20 de consilieri locali. 9 de la PSD, unul de la PMP, 8 de la PNL și doi de la PV. Așadar, după configurația alianțelor politice din cadrul Consiliului Local, scorul ar fi trebuit să fie egal, 10-10. Dar pentru ca umilința primarului să fie maximă, Sava Giuricici a obținut doar 8 voturi pentru. Liderul grupului liberal a avut grijă ca Sava să nu iasă, ba mai mult, Emil Popov a obținut 11 voturi pentru. Adică trădare până la capăt! Puteți să vă închipuiți din nou reacția primarului. Șoc și groază! Nu știm care a fost motivul trădării liderului grupului liberal, dar pe viitor poate vom afla.

Până atunci să ne aducem aminte versurile unei manele celebre cântate de-atâtea ori la ponton: „Cine-o fi de vină, Cine-o fi greșit, Dintre noi doi oare, De ne-am despărțit? Nu e vina mea, Poate nici a ta, Dar cu soarta-n viață Nu te poți lua!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*