Actualitate, Politică, Sport

Se cere demiterea lui Lolea în Consiliul Local Reşiţa. Minciuna are picioare scurte!!!

 În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Reșița din data de 26 septembrie 2017, a avut loc o premieră. Una neplăcută, cu iz penal. La ultimul punct de pe ordinea de zi, „Diverse”, liderul grupului PSD, Mirel Sabo, a adus în discuție o informare cerută în ședința din 30 mai 2017. Informarea a fost cerută de către consilierul local, Florin Feraru.

Acesta dorea să afle dacă este adevărat că în urmă cu o săptămână, în Valea Domanului, ar fi avut loc un incident în urma căruia s-ar fi apelat la numărul unic de urgență, 112. Informaţia a fost cerută în urmă mai multor sesizări din partea unor cetăţeni. Răspunsul a venit din partea Instituției Publice Clubul Sportiv Municipal Școlar Reșița, prin directorul acesteia, Viorel Lolea. Acesta a informat Consiliul Local că nu au avut loc incidente.

Consilierul Mirel Sabo a explicat că a considerat vag răspunsul semnat de către Viorel Lolea și în calitatea sa de lider de grup a preluat speța în cauză și s-a adresat Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică din Caraș-Severin pentru a obține detalii despre presupusul incident. ATOP a cerut un răspuns de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, iar răspunsul acestora a fost clar. Există deschis un dosar penal și se efectuează cercetarea sub coordonarea parchetului competent. Procedura din cursul urmăririi penale este nepublică, dar dovada există. Fapte de natură penală s-au întâmplat, iar Viorel Lolea le-a ascuns Consiliului Local. Este prima dată în istoria Consiliului Local Reșița când un angajat este dovedit că prezintă informații false.

 

Despre neregulile din Valea Domanului s-a tot vorbit în orașul nostru și s-a mai scris.

Acum însă, a fost depășită orice limită. Să minți Consiliul Local, să prezinți o informare falsă, iar primarul care se presupune că nu ar fi știut nimic, să nu ia măsuri dure și să considere că un dosar penal nu e ceva grav, arată cu adevărat cine este domnul Popa și de cine se înconjoară. PS: domnul Dacica părea cel mai afectat de toată povestea, doar Lolea e omul său de încredere. Vă reamintim că Viorel Lolea, directorul Clubului Sportiv Municipal Școlar Reșița, este vicepreședinte PNL Caraș-Severin și președintele Asociației Județene de Fotbal.

 

Consilierul Mirel Sabo i-a cerut primarului Popa să-l demită imediat pe directorul clubului, Viorel Lolea, pentru că a oferit informații false Consiliului Local. Primarul a ezitat să dea un răspuns clar în privința demiterii colegului său de partid, fiind astfel acuzat de grupul PSD că este părtaș la minciună.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*